Voice-over

Hermen Gerrits

Ben je opzoek naar een voice-over voor jouw commercial, bedrijfsfilm, social campagne, voice-response systeem, radio spot of een andere productie? Beluister dan snel mijn stemdemo of vraag gratis een proefopname aan!

Luister stemdemo
Over Hermen

Breed inzetbaar, snelle levering
en altijd op maat.

Breed inzetbaar

Jong, enthousiast, veelzijdig, uniek, serieus, fris maar toch ook weer warm... geef het een naam. Morgan Freeman is het tenminste niet, maar voor al het andere help ik je graag!

Snelle levering

Met mijn eigen thuisstudio ben ik direct beschikbaar om voor jou aan de slag te gaan en kan ik vaak al binnen 24 uur een professionele opname aanleveren.

Op maat

Wil je een offerte op maat? Wil je een proefopname van je eigen tekst? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met me op!

Dit is hoe ik klink

Beluister hier mijn stemdemo. Is mijn stem geschikt voor jouw productie?

Voice-over aanvragen
Wat kost dat?

Tarieven

Hoeveel kost een voice-over? Goeie vraag! Er zijn ontzettend veel verschillende soorten producties waarvoor een voice-over ingezet kan worden. Een vast prijskaartje aan voice-over werk hangen is daarom lastig, want elke opdracht is anders. Maar natuurlijk is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Daarom heb ik hieronder een overzicht gemaakt met tarieven. Deze tarieven zijn richtprijzen afhankelijk van het aantal woorden en het type productie waar de voice-over uiteindelijk voor wordt gebruikt. Het kan natuurlijk voorkomen dat het door jou gewenste type productie hier niet tussen staat. Neem ook in die gevallen contact met me op, dan ontvang je zo snel mogelijk een prijs op maat!

Radiocommercials

€49vanaf
  • Lokale radio: v.a. €49
  • Regionale radio: v.a. €149
  • Landelijke radio: v.a. €429

Bedrijfsfilm/webvideo

€175vanaf
  • 0–250 woorden : v.a. €175
  • 250–500 woorden: v.a. €250
  • 500–1000 woorden: v.a. €300

Voice-over aanvragen

Heb je interesse in mijn stem, wil je een (vrijblijvende) proefopname aanvragen of heb je een andere vraag? Vul dan snel het formulier hieronder in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!