New Modules in v1.5

Hermen is een fotograaf met oog voor detail, licht en beweging. Is origineel en weet zelfs de meest onmogelijke dingen ‘fotogeniek’ te maken.Lotte Buitendijk, Puur Elburg

Voor het gala van onze studentenvereniging heeft Hermen foto’s gemaakt. We waren heel tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding, de foto’s werden snel afgeleverd en de samenwerking en flexibiliteit waren top!Hilde de Jong, GSV Groningen Studentenvereniging

PORTFOLIO


Asjen & Sylvia


Trouwfotografie
Familie Tempelman


Portretfotografie
Senaat Aan het Rot


Portretfotografie
Familie Horstra


Portretfotografie
DJ Crossfiyah


Portretfotografie in studio
Schuurfeest Vis Vitalis


Evenementfotografie
Senaat Grootens


Portretfotografie
Showreel


Een kleine compilatie van verschillende filmprojecten.
Dies Natalis GSV Groningen


Portret- & Evenementfotografie
Puur Elburg


Portret- & Bedrijfsfotografie
50/50 PROJECT


Fotoproject 50 dagen, 50 foto’s, 50mm lens.OVER

Hermen Gerrits | Film & Fotografie

Mijn naam is Hermen Gerrits derde jaars Kunst & Techniek student op het Saxion in Enschede. Een paar jaar geleden begon ik op vakantie te filmen met een kleine camcorder die ik had gekocht van mijn spaarcentjes. Het filmen begon opdrachten op te leveren en ik besloot om het een beetje serieuzer aan te pakken.

Later heb ik mijn camcorder ingeruild voor een mooie DSLR van Canon waar ik mee kon filmen én fotograferen. Het foto’s maken begon ik ook steeds meer onder de knie te krijgen. Ondertussen heb ik al verschillende projecten op foto- en video grafisch gebied achter de rug. Van bruiloften en bedrijven tot fotoshoots van (groeps)portretten op locatie of in de studio. Ben je benieuwd naar werk van mij? Neem dan even een kijkje in mijn portfolio.

Heb jij een leuk project waar je mij wel mee kan gebruiken of wil je gewoon iets kwijt? Scroll dan een stukje naar beneden om daar het contactformulier in te vullen, en dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Hopelijk tot ziens!

 

Foto: Michaël Terlouw

CONTACT

Zoek jij een foto- of videograaf?

Of wil je gewoon wat meer informatie? Neem dan nu contact met mij op! Stuur een email naar info@hermengerrits.nl of klik op één van de knoppen hieronder.

VIA FACEBOOK VIA EMAIL